HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2022 Modern Salon Dekorasyonu Trendleri

04-04-2022 09:50
2022 Modern Salon Dekorasyonu Trendleri

Kişisel zevklerinizi ve dönemin popüler dekorasyon fikirlerini harmanlayarak ev ve salon dekorasyonunuzu özelleştirmeye ne dersiniz? Şık ve modern yaşam alanları yaratmak için dekorasyon trendlerini yakından takip etmek etmek çok önemlidir. Her yıl küçük de olsa değişikliklere uğrayan dekorasyon trendlerini evinize ve salonlarınıza taşıyarak evinizde daha keyifli ve yaşanabilir bir ortam yaratabilirsiniz. Eve gelenlerin genellikle ilk karşılaştığı alan olan salon aynı zamanda evin en çok kullanılan kısmıdır. Bu yüzden salonun dekorasyonu ve dizaynı evin geri kalan bölgelerinin dekorasyonu hakkında ipuçları verir. Ancak sezonun trendlerine uygun şekilde dizayn edilmiş şık bir salona sahip olmak çok da kolay değildir. Salonunuzu 2022 salon dekorasyon trendlerine göre tasarlamanız ve estetik değeri yüksek bir salon yaratmanız için 2022 modern salon dekorasyon trendlerini sizler için derledik. 


2022’nin Favori Salon Dekorasyon Fikirleri 


2022 salon dekorasyon trendleri arasında doğaya dönüş teması öne çıkıyor. Bu yıl özellikle doğal malzemelerden yapılan dekoratif aksesuarlar ve mobilyalar salonlarda sıklıkla kullanılacak gibi duruyor. 2022 salon trendleri uyumu olarak doğa renkleri olarak bilinen mavi, sarı, yeşil ve turuncu gibi renk tonları da salonlarda tercih edilecek renkler arasında.


Pandemi dönemi ile birlikte pek çok insan işini ve çalışma hayatını evine taşıdı. Bu nedenle ev ve salon dekorasyonunda fonksiyonellik tercih edilmeye başladı. Pandemi etkisini yitirmeye başlasa da çalışmasını evden sürdürmeye devam eden insanlar 2022 yılında da salonun işlevsel şekilde dizayn edilmiş olmasına önem veriyor. Bu yüzden 2022’de de salonda aynı anda birçok şey yapabilmeye imkan tanıyan salon dekorasyon fikirleri popüler olmaya devam edecek. 


Salon dekorasyonu 2022 trendlerinde göz çarpan bir diğer unsur ise salonda doğal dokunuşlara yer verilecek olması. Bu yıl salonlarınızı dekore ederken sıcak, samimi ve doğal renk tonlarına sahip mobilyalar, perdeler ve döşemelik kumaşları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca 2022’de salon dekorasyonunda retro ve modern tarza sahip dekoratif aksesuarların birlikte kullanıldığını görebilirsiniz. Genellikle ayrı dönemlerde ve ayrı dekorasyon trendleri arasında yer alan bu dekoratif objeler 2022 yılında birleştirilecek. 


Sade, modern ve doğal bir salon dekorasyonun tercih edileceği 2022’de metal ve ahşap tablolar da dizaynın vazgeçilmez bir parçası olacak. Tasarımında doğa manzaralarına yer verilen özgün metal tablolar ile 2022 salon trendlerine uyum sağlayabilir ve salon dekorasyonunda bir bütünlük yakalayabilirsiniz. 


2022 Salon Dekorasyon Trendlerinde Metal Tablolar  


2022’de salon dekorasyonunda metalin çekiciliğinden faydalanılacak. Özellikle dekoratif amaçlı kullanılan metal duvar tablo modelleri bu yıl salonların duvarlarını süsleyecek gibi duruyor. Tasarımında çeşitli hayvan figürlerinin ve modern çizgilerin kullanıldığı metal duvar tablo ve panoları ile salonunuzda dikkat çekici alanlar oluşturabilirsiniz. 


2022 salon trendlerinin ana odak noktası olan doğaya dönüş ve metal şıklığı  ile uyumlu bir salon dekorasyonu yapabilmek için metal duvar tablo ve panolarından kesinlikle yararlanmalısınız. Modern salon dekorasyonu çizgisinden ayrılmadan yaşam alanlarınızın enerjisini değiştirmek için Artprodec metal duvar tablo modellerini duvarlarınızı hareketlendirmek için kullanabilirsiniz. 


Salon Dekorasyonunda Artprodec Metal Duvar Tabloları İle Fark Yaratabilirsiniz 


Küçük bir dokunuşla duvarlarınızda ve salonunuzda büyük bir değişim yaratabilirsiniz. Kullanıldığı alana şıklık katan Artprodec metal duvar tabloları ile hem evinizi trendlere uygun şekilde dekore edersiniz hem de duvarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Özgün tasarımlara sahip Artprodec metal duvar panoları arasından zevklerinize ve ilgi alanlarınıza hitap eden modelleri kolayca seçebilirsiniz. 


Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak el yapımı olarak üretilen metal duvar tabloları salonunuza ve duvarlarınıza kaliteli bir görünüm verir. Ayrıca çevreye duyarlı bir tasarıma sahip Artprodec metal duvar panoları  2022 salon trendlerinin doğa temasına her anlamda uyum sağlar.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.